- Doel

- Artiesten

- Sponsors

- Jubileum

Een unieke combinatie van verschillende muziekstijlen.

Tijdens het concert werden de luisteraars getracteerd op een diversiteit van muziekstijlen .

Van Klassiek tot Rock, Geestelijk tot Werelds.

 

Hieronder enkele artiesten die hier hebben opgetreden.

 

Ruud Mourik

Mijn instrument is slagwerk, xylofoon, marimba, snare drum, pauken. drums.
Speel in zowel Harmonie ,als Symfonie orkest.
Ik werk op een muziekschool in Den Haag ,het Koorenhuis, en geef les aan
doven en slechthoren.

Naast lesgeven en uitvoerend musicus componeer ik ook.
Voor slagwerkensemble schreef ik verschillende werken maar ook voor blaasorkest en een werk voor symfonie orkest.
Ook werk ik met mensen die een Ci hebben, dat is een hoorimplantaat. Dat doe ik in het LUMC, met een muziekstumulerings programma, dat we daar ontwikkeld hebben.

 

 

Con Passione

 

Het kamerkoor Con Passione uit de gemeente Alkemade is opgericht in 2005 en staat onder inspirerende leiding van dirigent / zanger Ronald Threels. De koorleden beoefenen de zangkunst weliswaar als amateur, maar ze hebben allen een muzikale scholing gehad. Het resultaat is professioneel te noemen. Con Passione is gespecialiseerd in a capella werken.

 

Het koor heeft regelmatig optredens in Alkemade en wijde omgeving. Het kamerkoor heeft zijn repertoire opgebouwd uit diverse muziekperioden, van renaissance tot barok, van klassiek tot romantiek, maar ook moderne werken worden niet geschuwd. In het repertoire zijn o.a. opgenomen missen van Henk Badings, Joseph Haydn en Ton de Leeuw.

 

De kwaliteit van het koor is van een hoog niveau. Dat niveau wordt onder andere gerealiseerd door aan elke koorzanger hoge eisen te stellen. Het koor telt thans 14 leden.

 

Waimbaji

 

We willen ons even voorstellen wij zijn een midden koor uit noorden en onze naam is Waimbaji.

Dat betekend zangers. Wij zijn aan deze naam gekomen via pater Knaap die uit Noorden kwam en missonaris was in Afrika. We hadden een goede band met deze man en hij heeft ons deze naam gegeven.

We zijn een koor met ongeveer 25 leden

waarvan 2 combo leden.

We zingen 1 keer in de maand in Noorden een viering en zo af en toe worden we gevraagd voor een trouwerij of een avondwake.

 

Eenmaal in het jaar zingen we in de Ursula te Nieuwveen.

Repeteren doen we op donderdagavond van kwart voor 8 tot half 10 in de st. Martinus kerk te Noorden.

Als er mensen zijn die van zingen houden kom gerust eens een kijkje nemen, wij zijn in het bijzonder opzoek naar mannen.

 

 

 

The Naughty Notes

 

Vier zingende vriendinnen (Marieke, Dorothé, Ruth en Joke)  

die er veel plezier in hebben om een tikkeltje ondeugende liedjes te zingen, maar ook graag mooie ballads ten gehore brengen.

Gelukkig worden de soms wat uitbundige dames (meestal) in toom gehouden door Wim de muzikale duizendpoot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teni Hijink - Sopraan

 

Teni Hijink is geboren in 1981 in Ghana maar verruilde Ghana al vroeg voor Nederland.

Vanaf haar 5e  jaar zong Teni in diverse koren, maar pas op 17-jarige leeftijd is ze zanglessen gaan volgen aan de muziekschool in Veenendaal. Hier heeft ze tot 2002 klassieke zanglessen genoten van Marjan Boonen. In vier jaar tijd behaalde ze aldaar drie zangdiploma’s.

In september 2002 werd Teni toegelaten tot de basisopleiding van het Utrechts conservatorium. Ze studeerde solozang bij Henny Y. Diemer en Selma Harkink . In 2004 is Teni klassieke zang gaan studeren aan het Conservatorium van Amsterdam bij Valérie Guillorit . Teni heeft in diverse ensembles gezongen en aan verscheidene projecten meegedaan. Ook deed ze mee aan het Euregio Vocalistenconcours en het Prinses Christina Concours. Momenteel studeert Teni rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Zanglessen geniet ze van Antje Lohse te Amsterdam. Teni verleent veelvuldig haar medewerking aan kerkdiensten, waarbij maandelijks een gevangeniskerkdienst op het programma staat. Verder neemt ze sopraansolo's uit diverse oratoria, cantates of geestelijke liederen voor haar rekening en zingt ze bij diverse gelegenheden.

 

 

Re-issue - Rockband

 

Re-issue is een rock formatie met als standplaats het Zuid-Hollandse Noorden.

Hoewel de bandleden nu uit verschillende streken van het land komen, is Noorden de bakermat gebleven van de “heruitgave” van de in 1975 opgerichte band Strenuous.

 

Re-issue

bestaat na wat bezettingswisselingen uit muzikanten die reeds jaren in verschillende bandjes hun sporen hebben verdient. Pieter Strootman op gitaar,

Louis van Tol basgitaar, beiden uit Rossum.

Kees de Baat uit Utrecht en Marianne van Tol uit Zegveld die de zang verzorgen,

en de Noordenaren Ton van Tol-piano, Ad Vergeer-gitaar, en op het slagwerk Ron Schalkwijk.

 

 

Re-issue brengt nummers, geselecteerd op originaliteit en persoonlijke voorkeur, variërend van Deep purple tot Herman Brood en Focus tot Stevie Wonder.

 

Re-issue maakt muziek, omdat ze het niet kunnen laten, de goeie ouwe tijd, de gezelligheid, maar vooral om het plezier wat ze er aan beleven, wat voor de luisteraar zeker niet onopgemerkt zal blijven.

 

 

Copyright © Stichting Kaskazini